با اطمینان ادعا می کنم که یک محقق کیفی که از روش کیفی و مبانی فلسفی آن آگاه باشد و اشراف کافی به این روش داشته باشد، به شرط اینکه نقش خود را کم رنگ نکند و با دید  انتقادی به نتایج استفاده از هوش مصنوعی نگاه کند، می تواند از هوش مصنوعی به عنوان یک دستیار خوب در کنار خود استفاده کرده و به دقت کار، سرعت و لذت انجام پژوهش بیفزاید.

باور من این است که این کارگاه منحصر به فرد است و افرادی که با پژوهش کیفی آشنا هستند، اعم از دانشجویان، محققین و اعضای هیات علمی می توانند از این دوره بهره مند شوند. و اطمینان می دهم شرکت کنندگان در این دوره از نتایج دوره هیجان زده شده و با شعف زیادی از اینکه چقدر پژوهش لذت بخش می شود، دوره را ترک می کنند. تجربه ای که برای من بعنوان محققی که سالها در این حوزه مشغول آموزش و پژوهش هستم ، اتفاق افتاد.

 لازم به ذکر است که با اینکه هوش مصنوعی می تواند ابزاری مفید در پژوهش کیفی باشد، این ابزار بایستی بعنوان مکمل مهارت و قضاوت انسانی بکار رود و محقق بایستی نتایج آن را با نگاه انتقادی، ارزیابی و تفسیر کند و محدودیتهای آن را در نظر بگیرد تا بتواند اعتبار و قوت پژوهش کیفی را ضمانت کند.

2. این دوره مناسب چه کسانی است؟

این دوره مناسب دانشجویان، محققین و اساتید و مدرسان روش تحقیق کیفی و همه افرادی است که با پژوهش کیفی آشنا هستند، یعنی قبلا دوره های آموزشی پژوهش کیفی را گذرانده اند و در این دوره می خواهند نقش هوش مصنوعی و ابزارهای آن را در سرعت بخشیدن، دقت بهتر و لذت بردن از فرایند پژوهش فرا بگیرند. همه رشته های مختلف دانشگاهی که با پژوهش کیفی سرو کار دارند می توانند در این دوره شرکت کنند. 

توجه :

یک امتیاز ویژه : افرادی که پکیج طلایی پژوهش کیفی را تهیه می کنند با هر شرایطی، فایل این دوره به آنها هدیه داده میشود.

  1. شرکت کنندگان در دوره، تا چه حد باید با پژوهش کیفی آشنا باشند؟

این افراد باید با مبانی فلسفی و روش شناسی پژوهش کیفی آشنا باشند. این آشنایی یا از طریق مطالعه منابع آموزشی دانشگاهی، یا گذراندن دوره های آموزشی قبلی یا انجام پژوهش کیفی ممکن است حاصل شده باشد.

۴. در این دوره من چه می آموزم ؟

 سرفصل موضوعات در این دوره به شرح زیر می باشند:

معرفی هوش مصنوعی و ابزار های مختلف با تمرکز بر چت جی پی تی Chat GPT

معرفی ابزارهای مختلف چت جی پی تی برای تجزیه و تحلیل متن

نحوه کار با چت جی پی تی و طراحی دستورات

کاربرد هوش مصنوعی در مرور پیشینه در پژوهش کیفی

کاربرد هوش مصنوعی در توسعه راهنمای موضوعی مصاحبه عمیق و بحث گروهی

کاربرد هوش مصنوعی در کدگذاری، طبقه بندی  کدها، و استخراج مضامین با استفاده از نرم افزار مکس کیودا 2020

کاربرد هوش مصنوعی در تحلیل اکتشافی (Exploratory analysis)

کاربرد هوش مصنوعی در نوشتن گزارش پژوهش کیفی

کاربرد ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در مقاله نویسی (ترجمه و ویرایش حرفه ای مقاله ، پارافریز و خلاصه سازی)

کاربرد هوش مصنوعی در تحلیل بین فرهنگی (Cross-cultural analysis)

کاربرد هوش مصنوعی در تولید ایده و طوفان ذهنی و حل مسئله

5. هزینه شرکت در دوره چقدر است؟

ارزش واقعی این دوره ؛ 799000 تومان می باشد، افرادی که تا 10 خرداد 1402 ثبت نام کنند، می توانند با مبلغ 399000 تومان (50% تخفیف) ثبت نام کنند.

۶. نحوه برگزاری این دوره چگونه است؟

دوره بصورت آفلاین برگزار خواهد شد. یک گروه تلگرامی نیز روز قبل از دوره تشکیل خواهد شد و تا یک ماه فعال می باشد که شرکت کنندگان در  دوره می توانند تا یک ماه پشتیبانی دریافت کنند و سوال های خود را در مورد محتوای دوره مطرح کرده و پاسخ دریافت نمایند. یک جلسه آنلاین پرسش و پاسخ  نیز برای شرکت کنندگان در دوره در انتهای دوره خواهیم داشت.

اطلاعات بیشتر در مورد دوره در کانال تلگرامی ارائه خواهد شد. 

7. مدرس دوره کیست؟

دکتر فریده خلج آبادی فراهانی ، عضو هیات علمی و مدیر آکادمی پژوهش کیفی مدرس این دوره هستند. ایشان تجربه بیش از 20 سال پژوهش و بیش از 10 سال آموزش روش تحقیق کیفی، اجرای پژوهش، راهنمایی و مشاوره و نظارت پایان نامه های مختلف کیفی و ترکیبی را داشته اند.

8. چگونه در دوره ثبت نام کنم؟

با  استفاده از لینک ثبت نام در زیر و تکمیل فرم ثبت نام، می توانید در این دوره ثبت نام نمائید. قابل ذکر است که ثبت نام شما تا قبل از 10 خرداد با 50% تخفیف خواهد بود.